tirsdag den 6. december 2011

Flere juletegn....


...vaniliekranse:0)
...og medisterpølse...hjemmelavet med de lækreste julekrydderier...

Her kommer opskriften:
2 kg nakkefilet hakkes groft
og røres med:
4 æg
1 dl mælk
lidt mel
2 finthakkede løg
2 tsk. allehånde stødt
1 tsk koriander, stødt
1 tsk ingefær stødt
1 tsk muskat, revet
....du kan røre farsen på maskine eller ælte den i hånden


5 meter renset svinetarm...og husk at skylle dem godt igennem med lunken vand


Brug et pølsehorn til at fylde farsen i tarm. Der er mange forskellige slags pølsehorn, og hvis du har et, så har du måske stadig brugsanvisningen....måske du har en gammel håndsvingskødhakker...måske du er heldig at have en maskine som kan det hele til det halve...ligemeget...fyld farsen i tarmen....men pas på ikke at stoppe tarmen for hårdt...så springer pølsen, når du koger den.

Den smagte altså rigtig godt med aspargeskartofler, sønderjydsk grønlangkål og en juleøl til:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar