fredag den 22. januar 2010

Farseret hamster
Så står man der med ingredienser til noget, der skulle have været Fyldte rødløg i baconsvøb - og med rødløg, der var alt, alt for små til at hule ud og fylde noget i. Hvad gør man så, når man ikke har ork til at hente større rødløg i Netto? Så laver man Farseret hamster.
Og man tager:
1 lille rødløg, piller det og putter det behændigt op i den fantasktiske foodprocessor, hakker det fint, putter 1/2 kg hakket kalv og flæsk i maskinen sammen med 1 æg, 2 spsk timian, lidt mælk, salt og peber og snurre, snurre. Derefter hele champignon, 2 spsk ribsgele' og en håndfuld valnøddekerner og snurrer knap så meget som før - valnødder og champignon skal fylde i farsen.

Hele molevitten anrettes i små muffinforme (og her er det ok med silikone) pyntes af med en skive bacon (det er faktisk et udmærket krydderi) og bages i ovn ved 225 gr. ca. 20 min

- og wupti, man har de sødeste små forlorne hamstere lige klar til at servere med en skål salat af strimlet iceberg, æbler i skiver, tranebær og en dressing af Salatmesterens dilddressing tyndet op med akaciehonning, limesaft og æblecidereddike.
Velbekomme og god weekend.
1 kommentar: