....den er så ny, at den endnu ikke har fået navn.
Jeg får lige en god idé....jeg udskriver en konkurrence..."Hvad skal desserten hedde"?...bedste forslag vinder....en plade mørk chokolade med chili:0)
Og man tager:
200 g frosne eller friske bær af en slags
sukker i passende mængde, og koger det ind ved svag varme til en lækker sauce
Kom 1 skefuld sauce i bunden af hvert portionsglas
Derefter tager man:
7 blade husblas
3 æg
100 g rørsukker
saft og skal af 1 appelsin
3 dl vanilieyoghurt - cheasy, fordi så er samvittigheden i orden:0)
Husblas blødes op i koldt vand
æggeblommer røres med sukker
appelsinsaft og skal røres i sammen med yoghurt
husblas smeltes og røres i
sættes koldt til det er halvstift
pisk imens æggehvider stive og vend dem i fromagen
Fyld fromage i hvert portionsglas...så meget, så der er plads til pynt ovenpå og sæt glassene på køl.
Derefter tager man:
1 håndfuld hakkede nødder, mandler eller eller havregryn og rister på panden i 2 skefuld honning.
Inden servering pyntes fromagen med honningdrys og resten af bærsaucen.
Tryllerylle....og helt uden fløde...har man en lækker dessert:0)
lørdag den 16. april 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar