lørdag den 18. januar 2014

Så er vi her igen.....

.....i Canazei med sneklædte bjerge og glade mennesker på ski på fødderne på pisterne ...... Med ski på skuldrene med forventningens glæde i ansigtet. 
Vi ankom igår morges og jeg har stadig til gode at have ski på fødderne. Busturen herned krævede en rolig landing, så lørdagen blev brugt på langs, men idag skal jeg derop, hvor det kilder i maven, når man kører ned igen..... Der hvor luften er så frisk, at man tror, det er lyv.... Der hvor det er på sin plads med en kop varm kakao - med noget i- når man nu har overvundet sig selv og en ny farve piste.... Eller inden man gør det.... Eller bare fordi man kan:0)
Desværre bliver det uden Eva, som var uheldig igår. Hun ville forebygge et styrt og lod sig falde og landede så uheldigt, at benet brækkede. Hun er forhåbentlig blevet opereret nu og i naboværelset kan jeg høre, at hendes mand er ved at gøre klar til komme til Bolzano, for at få hende med hjem.... Enten her til hotellet eller helt hjem. Det sidste er nok det bedste - øst/vest hjemme bedst.... Især med et brækket ben. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar