mandag den 5. maj 2014

Vesterhavsgensyn....


Og det var der stadig........og jeg kom i tanke om en sjov historie fra en udflugt til Vesterhavet med beboere fra en institution. Karl ville ikke ud af bussen og fakede et hosteanfald for at understrege risikoen for lungebetændelse, hvis han skulle ud i blæsten. En kollega prøvede at motivere med lidt humor...: jeg have en engang en onkel, der lød som dig....han døde efter 14 dage!......pause og kollegaen ventede forgæves på reaktion fra Karl...og fortsatte derefter: ...ja.....han blev kørt over af en lastbil. Hvortil Karl lynhurtigt svarede: arrrhhhh så ku´han da bare ha'set sig for!
Jeg husker ikke, om Karl nogensinde kom ud af bilen, men jeg husker, at Vesterhavet var lige så vildt og brusende skønt som nu og at der er noget helt særligt ved at være der. 
Ligesom der er  noget helt særligt ved at være på Fyn lige nu, hvor rapsmarkerne blomstrer og indbyder til de skønneste rideture:0)
....lidt forbudt...men vi lover kun at ride i et sprøjtespor, så ingen kan se, at vi har været der...og hestene elsker det...
...det gør vi også:0)
2 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Sød historie.. Dem har vi hørt en del af…!!
  Giver du snart en tur på hesten..
  Knus Rikke

  SvarSlet
 2. Det kan du tro, Rikke....du siger bare til:0)

  SvarSlet