søndag den 17. januar 2010

Det her er så min debut som blogger. Spændende og lidt skræmmende. Mit første indlæg hører under kategorien Livet i stort og småt og må så absolut være i den store del. Fordi jeg sidder her i Mortens fine lejlighed og nyder frugterne af vores arbejde igår. Vi var tidligt oppe og i Ikea som de første (næsten). Her blev købt ind til hyggelig køkkenindretning. Hjemme igen blev der samlet uden de store problemer (igen næsten) og hængt op og taget i brug.
Vi lavede lækker mad og havde planlagt Blues på Mojo Blues Bar, men det var der også rigtig mange andre der havde, og de havde sat sig på de stole der var, så vi gik igen.
Det gav så mulighed for en hurtig (og frysende kold) tur i centrum af KBHVN og hjem igen med bussen. Det er en fantastisk opfindelse, det der med at lave husene hule indeni.
Nu er der liv i lejligheden - og vi skal lave planer for søndagen. Måske en tur på Statens Museum for Kunst.

4 kommentarer:

 1. Halløj
  Ja så er jeg din første læser og nu prøver jeg at komme med den første kommentar: Tillykke og det er og bliver spændende at følge med i.
  Vi ses

  SvarSlet
 2. Hej Lene... velkommen i blog-land.. glæder mig til at følge med her... måske der endda kommer nogle billeder på ind i mellem !!!..
  Rigtig go' søndag til dig .. og sønnen.
  Knus Vivi

  SvarSlet
 3. Kære Lene..
  Jeg følger dig i stort og småt..
  Jaaa. Vi se en masse billeder og have opskrifter Og Og Og..
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 4. fantastisk, nu kan jeg foelge med i hvad der sker :)

  SvarSlet